ESPERIT DE SUPERACIÓ

Exposicions » ESPERIT DE SUPERACIÓ
ESPERIT DE SUPERACIÓ
Antoni Llucià Sanahuja
fins al 22/10/2017
Fotografies d'Antoni Llucià Sanahuja d'activitats esportives fetes per discapacitats
LLUCIÀ SANAHUJA Antoni el 13 oct. 2017 - 14:09

Esperit de superació.

Objecte
Sota el títol Capacitat de superació, l'exposició vol mostrar l'esforç i la superació d'aquests esportistes. Sensibilitzar a la societat, especialment aquelles persones amb alguna discapacitat, la importància que té l’esport per a ells, per millorar i normalitzar la qualitat de vida.

Destinataris
La mostra de fotografies s’adreça a la població general, a les persones interessades en el món de la fotografia i l’esport, però sobretot a les persones amb discapacitats, a les persones responsables de la seva educació i conscienciació sobre la seva situació personal i les actuacions que es poden desenvolupar en l’àmbit de l’esport per millorar la seva qualitat de vida.

L’objectiu de l’exposició és transmetre a la població, informació de les activitats esportives que poden fer les persones amb discapacitat, projectes i actuacions de competicions internacionals, on poden fer una major vida social, amb altres esportistes com ells.

Característiques de l’exposició
L’exposició es compon d’una selecció de fotografies del passat Campionat del Món d’Esquí organitzat per el Comitè Paralímpic Internacional celebrat en l’Estació d’Esquí de La Molina el febrer del 2013.

Lloc de l’exposició
Sala Espai Fotoclub
Centre Cultural Terrassa
Rambla d’Egara, 340.
08221 Terrassa. Barcelona.
Moltes gràcies per la Vostra atenció, si voleu ver les fotografies, sense desplaçar les podeu ver a les mevas pàgines web:

Portafoli: https://goofy1935.myportfolio.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Goofy1935Bluesman-1106905936018281/